Pressupostos 2015: ficticis i insuficients!

Avui s’han aprovat els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2015, uns pressupostos que el Grup Parlamentari Socialista no ha recolzat pels motius que he explicat a la sessió plenària i que recull el vídeo que teniu a continuació.

YouTube Preview Image

Són uns pressupostos que no donen resposta a la situació REAL del país. Uns pressupostos amb uns ingressos ficticis i unes despeses insuficients per les necessitats de tanta gent que ho està passant encara molt malament.

Són uns pressupostos més fets per poder continuar protestant que no pas per governar. Són uns pressupostos elaborats des dels núvol de l’èpica i l’emoció del què convindria que el Govern de CIU i ERC baixessin de tant en tant per ocupar-se dels problemes quotidians que són molts i greus.

Deia l’altre dia Àngel Gabilondo, referint-se a l’opció dels Govern per l’educació que Los presupuestos son convicciones”. Doncs, que trist adonar-se de quines són les conviccions de CIU i ERC quan un revisa les xifres. Són vostès dos partits preocupats pel PAÍS però no per la seva GENT, sinó les seves conviccions serien unes altres, el seu pressupost seria un altre, les xifres series unes altres.

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>