Una nova estació

Fa un any vaig començar un nou viatge professional a GlobaLleida, la nova agència pel desenvolupament econòmic de les terres de Ponent. Un repte que començava amb il·lusió i coratge, després de dedicar 12 anys a la meva ciutat, Mataró.

Han estat dotze mesos de gran intensitat, d’aprenentatge constant i de coneixences inoblidables. Participar en l’arrencada de GlobaLleida ha estat una experiència molt positiva, on he pogut comprovar la necessitat que el sector públic i el sector privat tracin línies d’actuació conjunta i marquin el camí per desenvolupar econòmicament i social un territori. Vull agrair especialment la confiança que em va donar el Xavier Pont, així com també al president de GlobaLleida, l’Antoni Brufau. També a l’empresari Ramon Roca, als patrons de l’entitat i al conjunt de persones que m’han acollit i tractat de manera exquisida. A tots us vull donar les gràcies. M’he sentit molt abrigada a Lleida. I he descobert també una ciutat i un territori punter pel país.

Després de participar en la posada en marxa de GlobaLleida, tornen els canvis.

La propera estació d’aquest viatge vital i professional serà a Premià de Mar, a partir de dimecres. Hi arribo amb les maletes plenes d’il·lusió,  i amb moltes ganes de treballar al servei de la segona ciutat del Maresme.  De la mà de l’alcalde Miquel Buch inicio aquesta nova etapa que em portarà a responsabilitzar-me de la gerència de l’Ajuntament.

Espero estar a l’alçada. Hi posaré tota l’energia que sigui necessària. Agraeixo molt la confiança i l’oportunitat que em dona ara l’Alcalde Buch, una persona que conec de fa molt temps, a qui admiro i amb qui espero compartir el repte de fer avançar positivament aquesta ciutat. Arribo, doncs, molt conscient de la responsabilitat i l’exigència que això suposa. L’administració pública necessita avui una gestió molt acurada. S’ha de fer més amb menys. I, sobretot, treballar per garantir el creixement i el benestar de cara al futur. Amb aquesta convicció treballaré.

This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Una nova estació

 1. Pau says:

  Molta sort, èxits i creativitat!!!

 2. Pere Rodriguez says:

  Moltes felicitats, Alícia, i molta sort en aquesta nova etapa.

 3. Núria Bassas says:

  Alícia! s’et troba molt a faltar pel Maresme! i si el teu retorn passa per Premià de Mar, poble al que em lliguen moltes vivències i emocions, encara millor! he seguit el teu trajecte per la terra ferma i noia ets admirable! Envejable ès la teva empenta i espero que tots els premiarecs i premiarenques ho valorin. Miquel GENIAL FITXATGE! Un petó, bentrobada, moltissima sort a Premià!

 4. QUICO says:

  Alícia, m’alegro molt per Premià de Mar, segur que es beneficiarà de la teva experiència i saber fer. Molta sort.

 5. Alicia says:

  Moltes gràcies, Pau! Un petó ben fort!

 6. Alicia says:

  Gràcies, Pere! Una abraçada

 7. Alicia says:

  Gràcies, Quico! A veure si ens veiem i compartim cosetes… ;) Una abraçada

 8. Alicia says:

  Hola guapa, moltes gràcies per les teves paraules, Núria! Em faràs posar vermella!
  La veritat és que estic molt contenta de tornar al Maresme, i d’incorporar-me al 2n Ajuntament de la comarca fent una feina que m’agrada i molt, la gestió pública. Espero treballar amb la il·lusió de sempre per Premià.
  Ja m’explicaràs les teves vinculacions.
  Un petonàs!

 9. eva torrents says:

  Molt bona feina a l’IMPEM i ara al meu poble.
  A veure si coincidim per Premià o Formentera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>