L’hora d’Europa

Aquest matí he participat en el programa l’Hora d’Europa de Ràdio Maricel que coordina Joaquim Millan d’Eurocal. Un programa mensual que reflexiona i intercanvia opinions i coneixements a l’entorn de la realitat europea cada vegada més propera.

Amb el Joaquim ens varem conèixer fa ben bé un any durant un viatge a Tetuán (Marroc) on varem participar en unes jornades sobre desenvolupament ecoòmic. Va ser una experiència molt interessant i divertida; interessant perquè el Joaquim és una persona molt coneixedora del món europeu i sempre s’aprèn al seu costat, i divertida perquè és capaç de mantenir en tot moment un sentit de l’humor exquisit que fa els viatges molt més entretinguts.

Avui hem compartit espai radiofònic per reflexionar sobre la situació econòmica actual, la gestió pública i molts altres temes. Ha estat una conversa interessant i distesa mantinguda a tres bandes amb el periodista Vicenç Morando. Gràcies!

Entrevista a Ràdio Maricel

 

This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>