GlobaLleida, incubadora d’emprenedors

Ahir vaig assistir al programa de Lleida TV, Lleida Activa. És un programa que presenta i dirigeix el periodista Josep Maria Sanuy i que tracta sobre l’actualitat econòmica. Va voler dedicar aquest programa a l’emprenedoria i vaig tenir la sort d’assistir-hi al costat de dos emprenedors molt potents. La Núria Martell de Kiwisac, que es dedica al disseny de productes per a mares i nens. Val la pena visitar la pàgina i perdre’s entre bolsos i pitets; i el Jesús Bosch de Pluge Interactive que desenvolupen videojocs, apps d’entreteniment per a mòbils i amb un èxit important fóra de les nostres fronteres. Els dos ubicats en vivers, la Núria al CEEI Lleida i el Jesús al viver TIC del Parc Científic i tecnològic agroalimentari de Lleida, el PCiTAL.

Aquí us deixo el programa, a veure si us agrada!

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>