Darrera entrevista a Mataró Ràdio. 12 anys en política local

Darrera entrevista a Mataró Ràdio

Darrera entrevista a Mataró Ràdio

Dimarts 24 l’Elisabeth Solsona, cap d’informatius de Mataró Ràdio, em va fer una entrevista arran dels 12 anys que he dedicat a la política local i que el dia 10 de juny tanco amb la fi del mandat 2007-2011. Li agraeixo molt a l’Eli i a tots els periodistes de la ràdio el tracte exquisit que sempre m’han dedicat. Saben que la ràdio és el mitjà que més m’agrada i atendre’ls ha estat sempre un plaer. És cert que algunes vegades no ha estat per temes agradables però, en general, quasi sempre hem pogut informar sobre projectes importants per a la ciutat com el TecnoCampus, el mercat de la plaça de Cuba o els nous serveis a les platges. És un mitjà que ha sapigut informar des del contrast, la professionalitat i la honestedat. Els hi desitjo molt sort i molts encerts.

Moltes gràcies i fins sempre! :)

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>