Del Maresme a LLEIDA, canvi d’etapa!

Fa uns mesos escrivia sobre la meva decisió de no continuar de manera activa en la vida política de la meva ciutat. El 17 de març es va aprovar la llista del PSC-Mataró per les properes eleccions del 22 de maig i el meu nom, després de tres etapes, ja no apareix entre les 27 persones que formen part de la candidatura. He volgut de manera simbòlica, però, donar suport als socialistes de la meva ciutat, situant-me com a primera suplent en aquesta llista, i estic contenta de fer-ho i de treballar fins al darrer moment pel projecte socialista a Mataró.

Però avui, vull compartir amb vosaltres la nova etapa que començaré ben aviat lluny del Maresme. Lleida serà la propera estació en el meu camí professional.

Avui, després d’un llarg procés de selecció, el Comitè Executiu de GlobaLleida, presidit per l’Antoni Brufau, m’ha nomenat Directora d’Emprenedoria i Creixement Empresarial. Estic realment il·lusionada i engrescada amb aquesta nova etapa. GlobaLleida és un projecte valent de la Universitat de Lleida, el Parc Científic i tecnològic agroalimentari de la UdL, les Cambres de Comerç i Indústria, i diverses administracions de la província (Ajuntament de Lleida i Diputació), Un projecte local i global que pretén liderar les polítiques de desenvolupament econòmic d’un territori que té molts reptes per endavant i encara més oportunitats. Un projecte que em va seduïr des del primer moment que en Xavier Pont, el conseller delegat d’aquest consorci públic-privat, me’n va parlar. Un projecte valent, generós i que demostra un gran lideratge per part dels empresaris i els polítics del territori.

Treballar, a més, al costat d’un gran equip de professionals encapçalats i liderats pel Xavier Pont és per a mi un nou repte.

Continuaré treballant, com fins ara, pel desenvolupament econòmic del meu país, ara des de Lleida. Posaré totes les meves energies per promoure l’emprenedoria, recolzar els valents que creen una empresa i accelerar les empreses lleidatanes.

Estic molt satisfeta i contenta de formar part d’aquest gran projecte. És per a mi un plaer i en serà una de les meves passions. Fa uns mesos vaig dir que em volia tornar a posar a prova, que volia un nou repte. Aquí el tinc, i espero respondre positivament a totes les expectatives generades, les meves i les de les persones que han cregut en mi.

No sé si acabaré tenint accent lleidatà, com em va dir l’Antoni Brufau, però del què estic segura és que estimaré Lleida i el seu talent.

Notícia diari La Mañana

This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Del Maresme a LLEIDA, canvi d’etapa!

 1. Jordi Garcia Brustenga says:

  Alícia, el talent ha trobat, com sempre, el seu camí. Espero que et vagi bé a Lleida i que puguem desenvolupar l’oportunitat que significa la suma Lleida+BCN.

 2. Quim Fernàndez says:

  Moltes felicitats i molta sort en la nova etapa.

 3. Alicia says:

  Moltes gràcies, Quim! Segur que necessitaré la sort, sempre ajuda! ;)
  Una abraçada i sort també!

 4. Alicia says:

  Gràcies, Jordi! Estic convençuda que podrem fer coses. Catalunya és un país divers i ric, i cal fer estratègies de país per ser-ne cada vegada més competitiu, oi? ;) Una abraçada!

 5. Joan Cornet says:

  Alícia,

  La meva enhorabona i el desig que tinguis molt èxit !!!
  Amb les teves habilitats, experiència i sobretot amb el teu saber fer, estic segur que te’n sortiràs molt bé.

  Una abraçada,

  Joan Cornet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>