Un repàs dels darrers 12 anys amb Manuel Roca Cuadrada

Avui he tingut el plaer de ser entrevistada pel periodista Manuel Roca Cuadrada a M1TV, una persona a qui aprecio i amb qui he compartit moltes estones en aquests 12 anys. M’ha entrevistat moltes vegades per parlar de temes diversos i, avui, ha volgut recordar amb mi els darrers 12 anys dedicats a la política. M’ho he passat molt bé. Ha estat un plaer. Com sempre. Segur que continuarem parlant de la ciutat fora de plató perquè ambdós en som apassionats!

Una abraçada Manuel i moltes gràcies per l’atenció i l’afecte!

Enllaç a l’entrevista

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>