Els #premisblocs 2010: una bona aliança entre Stic i Tecnocampus

alicia

El 9 d’abril presentàvem amb la Trina, la Presidenta d’Stic, la 3a edició dels Premis Blocs que enguany es celebrarien al Tecnocampus Mataró-Maresme. Aleshores, ens semblava que era lluny aquest dia. Les obres a a la seu del parc de la innovació anaven a bon ritme però calia apretar per poder-ho tenir tot enllestit  l’ú d’octubre, data d’entrega dels guardons. Sobretot calia tenir en marxa el nou Centre de Congressos, amb l’auditori per 347 persones i el foyer de 800m2, espais on es celebraria l’entrega de premis i el sopar posterior.

Ja he explicat en algun altre post que aquest mes de setembre hem posat en marxa el nou edifici universitari en el que ja han començat a estudiar més de 1300 alumnes de 8 graus diferents. El següent edifici a posar en marxa era, doncs, aquest Centre de Congressos.

La jornada d’ahir va ser llarga, al matí varem començar amb els premis als blocs escolars i haig de reconèixer que les escoles maresmenques són ben vives a la xarxa. Vam continuar a la tarda amb el cafè de les esferes on blocaires vinguts d’arreu del país reflexionaren intensament; després, la tertúlia sobre Bits i Llibres i finalment l’esperada gala d’entrega dels #premisblocs. Una gala que va ser àgil i entrayable, i molt ben conduïda pel periodista Martí Gironell. Hi havien 100 finalistes de les 10 categories existents. Va haver-hi nervis i sorpreses entre els 10 guanyadors i els 3 premis especials que l’associació Stic va atorgar a Miquel Pellicer per la seva iniciativiva #neucat, a Valentí Sanjuan pel #vistinovist, i a Roger Melcior per rodalies.info

Ahir vaig anar a dormir satisfeta del desenvolupament de la jornada. Feia molts mesos que parlàvem amb la Trina i la gent d’Stic de la 3a edició d’aquests premis a Mataró. Vull agrair la confiança que varen dipositar en nosaltres, l’enorme feina que han realitzat i la tasca tan important que porten a terme amb aquests premis fomentant la llengua i la cultura catalana a la xarxa.

Em sento orgullosa de l’equip del Tecnocampus, del capital humà d’aquest parc científic i de la innovació. Uns professionals que han dormit poc aquests dies i han patit molt (penseu que dimecres no estaven instal·lades les cadires de l’auditori!), han treballat de valent i han demostrat que són persones compromeses i amb una enorme il·usió per la feina. Qué important són les persones en els projectes!

Moltes gràcies a tothom que va assistir, que va participar  i que va fer possible, amb el seu treball i col·laboració, l’èxit de la 3a edició dels #premisblocs. I l’enhorabona als premiats!!

Més notícies:
Mataró, ciutat de blocaires
, reportatge de Capgròs
El nou auditori del Tecnocampus queda petit per la gala dels Premis Blocs
, notícia al Capgròs
Els Premis Blocs 2010 a l’Informatiu de TV3

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Els #premisblocs 2010: una bona aliança entre Stic i Tecnocampus

 1. Trina Milan says:

  Alícia,
  gracies a vosaltres per la gran feina feta. Els projectes, tots, són de les persones, i només amb persones disposades a donar és que s’aconsegueix resultats com el de divendres.
  Seguirem fent i seguirem col·laborant, una abraçada molt gran

 2. Pingback: PremisBlocs 2010, el dia desprès — Platxèria

 3. Alicia says:

  Mòltes gràcies, Trina!! Un petó ben fort

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>