Vols un perfum personalitzat per a la teva empresa?

La Sandra Iruela és una de les emprenedores que gràcies a la seva il·lusió, empenta i capacitat ha assolit el somni de crear la seva pròpia empresa basada en una de les seves passions, les olors. Des del servei d’emprenedoria del Tecnocampus la vam ajudar en la creació de SANDIR, diseño de fragancias i avui l’empresa ja està ubicada a la incubadora del Tecnocampus que, en pocs dies, es trasllada als nous edificis que estrenem davant del mar.

Fa uns mesos, va estar seleccionada per crear la fragància del programa “jo Directiva” de la Generalitat de Catalunya, destinat a dones que ocupen càrrecs directius. I fa unes setmanes que el Tecnocampus, en motiu de la obertura del nou edifici, li ha encarregat la creació d’una fragàcia pròpia i personalitzada que transmeti, a través de les olors, els valors del parc.

El seu projecte innovador basat en la creació de perfums a mida per empreses i organitzacions va ser motiu, fa unes setmanes, de que el programa Reinventar-se de TV3 s’acostés fins a Mataró per dedicar-li un de les seves emissions.

Us convido a conèixer la Sandra, la seva experiència i el seu projecte empresarial. Molt interessant!

YouTube Preview Image
This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vols un perfum personalitzat per a la teva empresa?

  1. Pingback: Tweets that mention Vols un perfum personalitzat per a la teva empresa? « -- Topsy.com

  2. pepi says:

    Me ha encantado el reportage és motl olorós………………

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>