La parte de adelante

Sóc fan de Los Rodríguez des de fa molts anys…. tenen cançons meravelloses. Dels membres d’aquest grup segueixo Ariel Rot,  amb qui aprenc cada setmana escoltant-lo en el programa de La Ventana que condueix l’estupenda Gemma Nierga.  I també a Andrés Calamaro que sempre m’ha seduït amb la seva música. Avui vull compartir amb vosaltres una de les cançons que més m’agraden d’ell. Aquí està “La parte de adelante” :)

YouTube Preview Image
This entry was posted in Cançons, Coses que m'agraden. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>