El meu petit homenatge a Labordeta

Diumenge ens varem despertar amb una mala notícia, la mort de Labordeta. Un home  entranyable, un home lliure que va voler treballar tota la seva vida per millorar el seu entorn des de molts diversos àmbits. Ho va fer des de la poesia, la música o la política… i ho va fer sempre, des de la honestedat, la llibertat i la generositat.

M’agradaria que l’ànima i l’esperit que portava a la seva motxila fos un exemple per aquells que caminem encara per aquests móns.

YouTube Preview Image
This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>