Eat, pray, love…

comer_rezar_amarFa alguns mesos, en una de les nostres meravelloses trobades i mentre parlàvem dels meus somnis i anhels, la Teresa em va recomenar el llibre Eat, Pray, Love de l’Elisabeth Gilbert. Sense esperar masses més indicacions el vaig memoritzar per comprar-me’l i llegir-lo ben aviat. Sempre que la Teresa em fa algun suggeriment, important o insignificant, el segueixo, l’interioritzo… com vaig fer quan em va regalar, en forma de recomenació, l’escapada a San García per gaudir d’una setmana màgica d’estiu.

Em va dir que el llibre m’agradaria molt, que em sentiria identificada amb la seva protagonista, per aquesta recerca constant que fa del seu món interior, del seu equilibri… en definitiva, de la seva felicitat. Em sembla quelcom essencial per viure però sóc conscient que no tothom ho comparteix o ho entén. De fet, em va fer gràcia, com l’altre dia l’Andreu Buenafuente, amb un somiure tímid explicava, en el programa El convidat de l’Albert Om, com alguns amics li deien que tenia molta vida interior. Sembla que faci com vergonya dir-ho per la por a ser incomprès, i a mi, en canvi em sembla una senyal de valentia inequívoca. Conèixer-se, afrontar-se a un mateix, acceptar-se i estimar-se és per a mi el treball més important i interessant que he fet per ser conscient del mes pas per la vida.

Em va agradar aquest llibre, el què transmet, el què es respira en les seves pàgines…. Avui s’estrena la versió cinematogràfica protagonitzada per Julia Roberts. Crec que li va bé el personatge i estic esperant poder anar al cinema per recordar una lectura que em va fer reflexionar i disfrutar del plaer de viure.

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Eat, pray, love…

  1. FERGY says:

    Acabo de veure la pelicula, has estat al meu pensament, quina sort tenim els que sentim i busquem aquesta vida interior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>