Entenem d’art??

El cartell de les Santes 2010 s’ha presentat aquest matí en roda de premsa. El seu autor, Dani Montlleó ha explicat el per què d’aquest disseny que prèn com a protagonista en Setnàs un personatge inspirat en el món del còmic. Com veieu tot està capgirat, com la ciutat durant la seva festa major, segons Montlleó. Aquesta és la seva visió de les Santes.

SANTES 2010

Unes hores després de la presentació tothom comenta el cartell. El facebook de l’Alcalde compta ja amb més de 80 comentaris sobre aquest nou disseny. Alguns diuen que no els agraden els colors, les lletres al revés… d’altres, en canvi, en defensem la idea i el missatge. I jo em pregunto, n’entenem d’art? … En fi, un any més, la polèmica està servida a Mataró!!

Com us podeu imaginar, avui comencen les Santes. Els mataronins i les mataronines anem escalfant motors metre comentem el cartell i així passen més ràpids els dies fins la propera edició de la festa major, tan esperada i anhelada!

I per a tothom que encara no hagi disfrutat de la festa major de Mataró, us convido a fer-ho aquest 2010. És una festa fantàstica, viva, gamberra i tranquila, participativa, sorprenent, fogosa i freda, mediterrània, trencadora, divertida i seriosa per a joves i grans, infants i adolescents, … us deixo aquí el link de la programació de l’any passat perquè aneu fent-vos a la idea!

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Entenem d’art??

 1. Pingback: Tweets that mention Entenem d’art?? « -- Topsy.com

 2. Joan says:

  Creo que es una discusión tan antigua como el ser humano. Pues el hombre comenzó a serlo, creo yo, cuando tuvo lista su capacidad de discernimiento estético.

 3. xavier says:

  Alícia, Jo no sé si entenc d’art però a mi m’encanta el cartell, em transmet moltes coses, i especialment em transmet l’esperit de la festa. Però el que no m’agrada és que em perdré la festa…
  ps: espero que hi hagin bones activitats a Mataró durant el mes de Juny que és quan podré tornar a retrobar-me amb el meu país i amb la meva gent:)
  salut!
  Xavier

 4. Alicia says:

  Xavi, tens tota la raó, el cartell transmès moltes coses… tantes com les que s’experimenten a les Santes, és una festa major amb majúscules, de debò. Aquest any no podrà ser, però t’espero qualsevol altre any. En tot cas, al juny trobarem coses per fer a Mataró… pensa que tenim el mar i la oferta és àmplia a la zona del passeig ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>