A l’estiu, Mataró es vesteix de blau

xiringuito al Varador

xiringuito al Varador

Aquest cap de setmana que s’acaba he pogut gaudir per primera vegada en aquesta temporada de les platges de Mataró, una de les joies de la nostra ciutat. Comptem amb més de 5 km de litoral dividides en 4 zones:

Platja de Ponent: de caràcter familiar, amb una extensió de 5.400 m², situada en entorn semiurbà i amb una tipologia d’usuari familiar.
Platja del Varador: de caràcter esportiu, amb una extensió de 96.625 m², situada en entorn urbà i amb una tipologia d’usuari familiar-esportista.  
Platja del Callao: de caràcter familiar, amb una extensió de 20.000 m², situada en entorn urbà i amb una tipologia d’usuari familiar.
Platja de Sant Simó: de caràcter familiar naturista, amb una extensió de 30.000 m², situada en entorn semiurbà i amb una tipologia d’usuari familiar i naturista.

Cada una d’aquestes amb els serveis necessaris per convertir-les en espais confortables i còmodes per tothom: dutxes, seguretat, socorrisme, neteja… infraestructures esportives, nàutiques o guinguetes, conegudes com a xiringuitos.

platjaL’any 2009, segons un estudi de la Diputació de BCN, ens varen visitar 489.573 persones, amb un perfil d’edat d’entre els 26 i 45 anys. La puntuació que varen donar, de mitjana a les nostres platges, va ser de 7’12 sobre 10, destacant la tranquil·litat, l’ambient i les guinguetes. La despesa total estimada que va rebre la ciutat per part dels usuaris a les platges va ser de quasi 4 milions d’euros

Les platges de Mataró es poden viure de dia o de nit.  La oferta existeix en ambdues franges. De dia per disfrutar del sol, del bany o de les activitats esportives i nàutiques, i a la nit  per gaudir de la oferta gastronòmica i lúdica que ens ofereixen els restaurants i guinguetes del passeig marítim i de la platja. En totes hi ha ofertes interessants: des de monòlegs fins a sopars amb música ambiental o actuacions en directe.

Acostar-se a Mataró durant l’estiu és una opció més que interessant, podreu gaudir del dia i de la nit a les platges, i també del nostre comerç, la restauració, les rutes gratuïtes pel patrimoni cultural i històric de la ciutat.

No us ho perdeu i reserveu a la vostra agenda un dia per visitar Mataró i les seves platges. Troba el teu dia d’estiu a Mataró!

YouTube Preview Image

Més info: Xiringuito Diablo TUN TUM, La Raspa Xiringuito, LASAL Varador  Xiringuito, Port Mataró

This entry was posted in Blog and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to A l’estiu, Mataró es vesteix de blau

 1. ComalcOOL says:

  Hechamos de menos algun garito con actuaciones en directo, entonces sería el paraiso!…

 2. Pingback: Tweets that mention A l’estiu, Mataró es vesteix de blau « -- Topsy.com

 3. Alicia says:

  Los “garitos” como dices tú hacen actuaciones en directo. Lo tenemos permitido. Son, generalmente, los chiringuitos quienes haces su programación. Te pasaré algún contacte. Besos

 4. Jose Paglia says:

  Los “garitos” como dices tú hacen actuaciones en directo. Lo tenemos permitido. Son, generalmente, los chiringuitos quienes haces su programación. Te pasaré algún contacte. Besos
  +1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>