Felicitats, President Montilla!

Presentació de l'equip de campanya del PSC

Presentació de l'equip de campanya del PSC

Els que em coneixeu sabeu que no sóc massa partidària -per no dir gens- d’afalagar i aplaudir si no en tinc raons suficients. Si l’actitud, la paraula o el gest em provoquen admiració ho exterioritzo sense reserves. Sempre. També, i sobretot, quan les paraules en positiu s’adrecen a algun adversari polític (aquí en trobareu un bon exemple). Sembla que en l’àmbit polític això costa d’entendre però, en tot cas, la meva manera de fer dins i fora de la política és -o intenta ser- aquesta, des de la honestedat.

Doncs bé, el meu aplaudiment avui, sense cap dubte, és pel President Montilla. Un aplaudiment llarg, intens, convençut… com aquells que es disfruten a la platea del teatre quan l’obra ens ha agradat molt i haguéssim desitjat que no s’acabés mai.

Estic molt il·lusionada. Fa una estona he llegit, a través de twitter, que el Primer Secretari del meu partit, José Montilla, ha presentat el nou equip de campanya que dirigirà Jaume Collboni i que estarà format per Núria ParlónNúria Ventura, Iolanda Pineda, Àngel RosJosep Félix BallesterosLaia Bonet, Rocío Martínez-SampereIsaías Táboas, Miquel Iceta i José Zaragoza.

Conec al Jaume Collboni des de fa força temps i, darrerament, he tingut la oportunitat de coincidir amb ell en diverses reunions de treball, i haig de dir que és una excel·lent aposta de Montilla per conduir la campanya del PSC. Estic convençuda que farà una gran feina. Em sembla una decisió molt encertada tenint en compte que ens trobem davant una campanya complexa i temps difícils on serà molt important transmetre un missatge clar, uns valors coherents amb el nostre projecte i comptar amb un equip renovat i capaç de tirar endavant, amb il·lusió i valentia, aquests nous reptes.

Hi ha algunes característiques comunes dels membres d’aquest equip de campanya que m’agradaria destacar, doncs tinc la sort de conèixer i haver coincidit amb molts d’ells i la veritat és que només puc estar satisfeta de la tria. No us podeu imaginar quant!!

– És un equip format per persones preparades, serioses i valentes; amb valors i principis, que treballen des de la honestedat.
– És un equip de persones que coneix bé el món municipal i, per tant, amb experiència de govern, acostumades a escoltar i prendre decisions des de la proposta, amb un estil nou.
– És un equip jove que segur sabrà aportar noves propostes, noves idees sense complexes.
- És un equip amb nom de dona, potser mai havíem comptat amb tantes dones en un òrgan de decisió tan important. Ho vull destacar.

Segur que alguns diran que tot plegat és una campanya d’imatge, sempre n’hi ha d’incrèduls, que s’ho pensin! Els homes i dones que conformen aquest equip són de primer nivell. I estic convençuda que el PSC fa l’aposta conscientment, esperant el millor de cada una d’elles per comptar amb un bon projecte pel país i el millor equip per portar-lo a terme.

De nou, felicito al President Montilla per l’aposta valenta i decidida que ha fet, per comptar amb un equip renovat i il·lusionat que estarà a l’alçada de les circumstàncies. M’alegro molt, sobretot, per la Iolanda, les Núries, la Rocio i la Laia. Aconseguirem l’objectiu: guanyar les eleccions!!

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Felicitats, President Montilla!

  1. Pingback: Tweets that mention Felicitats, President Montilla! « -- Topsy.com

  2. jaume says:

    gràcies per les teves paraules Alícia, també comptem amb tu !
    J.Collboni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>